vrijdag 30 maart 2012

Ik zweer bij.. Zelfde Ideologie?

Gevaarlijke Ideologie

Wit haar, een grote bek en altijd staat die op de voorgrond. Weten jullie over wie ik het heb? Nee jongens het is geen Nicki Minaj.
Als je hoort ''koopvodden tax'' Ja Wilders correct!
We hebben er allemaal een mening over hem. Je houd van hem of je haat hem. Sommige mensen vergelijken hem zelfs met Adolf  Hitler. Overdreven? Ik dacht het niet. Na wat onderzoek van citaten van beiden heren zijn er grote overeenkomsten.
Maar Dina, hij haat Joden en Wilders toch Moslims is toch een groot verschil?
Dat klopt, maar de overeenkomst is dat het beide bevolkingsgroepen zijn die tot zondebok zijn gemaakt.
Hitler gaf Jodendom de schuld van alle kwaad en nu 2012 doet Wilders precies hetzelfde met de Islam.
Hieronder een aantal citaten die jullie zullen overtuigen.

Geert Wilders: Is het wel waar dat een gemiddelde islamitische extremist een duwtje van islamcritici nodig heeft om tot geweld over te gaan?

Adolf Hitler: Het is dan ook geen toeval, dat het vooral altijd de jood is, die deze gevolgen doorzien, zich inspant, om zulke levensgevaarlijke ideeën in ons volk opgang te doen maken en daarin ook maar al te dikwijls slaagt.

Geert Wilders: De Islam is uit op alleenheerschappij en zal daarvoor, net als de barbaar Mohammed in Medina geweld toepassen en moorden.

Adolf Hitler: Tegenwoordig is het onvermurwbare internationale Jodendom, dat strijdt om de heerschappij over de volkeren.


Zoals jullie dus hebben kunnen lezen zijn er overeenkomsten tussen deze 2 personen. Het enige verschil is dat Wilders zichzelf belachelijk maakt door dingen te roepen en er niet in discussie over te gaan en daardoor overkomt als een mediageil politiek ventje met een domme opinie en slecht kapsel.
Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar mij maakt die niet bang!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten